dijous, 24 de febrer de 2005

Formes de pagament

Ingrés al compte/Transferència bancària

Es facilitarà un número de compte al que ingressar el total de l'import de la comanda. En el moment en què es rebin els diners es procedirà a l'enviament del paquet.

El total de l'import serà: la suma del preu dels articles que encarregueu + l'import del enviament certificat, que dependrà del pes del paquet.

Contra reembossament

Aquesta modalitat és més cara que l'anterior per les despeses de gestió de l'enviament contra reembossament.

L'import total es paga en el moment de rebre el paquet.

El total de l'import serà: la suma del preu dels articles que encarregueu + l'import de l'enviament certificat + 3€ por despeses de gestió contra reembossament.

Si per alguna raó voleu retornar algun article, disposeu d'un termini de 7 dies hàbils des de la recepció de la comanda, especificant el motiu de la devolució i fent-vos càrrec de les despeses d'enviament.

Despeses d'enviament GRATUÏTS a partir de 100€ de compra!

Els preus dels articles inclouen l'IVA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


El Racó de les Labors podràs trobar tots els materials necessaris per dur a terme els teus projectes de patchwork,punt de creu,mig punt, puntes al coixí,brodats,costura,mitxa ,ganxet,escrap etc...

Disposem de productes de qualitat i de les millors marques,així com un gran assortiment de robes 100% cotó, kits, patrons,a més de tot tipus d'accessoris per ajudar-te i complementar les teves labors.

Si està inscrit a les nostres classes,trobaràs tot el que necessites pels teus projectes!!