divendres, 3 d’agost del 2012


Ha arribat a la nostre botiga, de la mà de *DMC l'empresa belga *Hoooked que va néixer gràcies a una gran passió per la moda, la creativitat i la sostenibilitat.
Opten pel reciclatge de materials residuals de la producció tèxtil però aportant estil i reinventant-se amb els canvis de la moda. Usen tots els seus contactes al món de la moda i de la indústria tèxtil per obtenir dites materials el que fa que siguin sempre nous, diferents i l'últim en tendències.

Neix doncs d'aquesta responsabilitat empresarial i amb el medi ambient *Zpagetti, una nova “filatura” amb la qual fer gràcies a les agulles de teixir, el *ganchillo *XXL i la imaginació meravelloses creacions d'última moda.

I com no podia ser d'una altra manera, en  El Racó de les Labors ho trobaràs

*Hoooked *Zpageti és sempre diferent però en la seva majoria està compost per un 95 % de cotó i *spandex i la resta el *lycra el que fa que sigui fàcilment rentable a baixes temperatures i que mantingui la seva forma ja es renti a mà o en la rentadora.


Per *Zpagetti tindrem també accessoris com a agulles gruixudes i *ganchillos fets de plàstic reciclat o de bambú, acurats amb el medi ambient i exclusius de *Hoooked. Són lleugers, suaus, que no s'han processat ​​amb productes químics, fent que sigui molt agradable treballar amb ells.

No t'ho pots perdre, *mantente informat/a de totes novetats sobre aquest producte, els seus complements i els tallers que anem a realitzar amb això en aquesta web o :

També pots tirar-li un ull a la pàgina en *facebook de l'empresa en:

http://www.facebook.com/zpagetti

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


El Racó de les Labors podràs trobar tots els materials necessaris per dur a terme els teus projectes de patchwork,punt de creu,mig punt, puntes al coixí,brodats,costura,mitxa ,ganxet,escrap etc...

Disposem de productes de qualitat i de les millors marques,així com un gran assortiment de robes 100% cotó, kits, patrons,a més de tot tipus d'accessoris per ajudar-te i complementar les teves labors.

Si està inscrit a les nostres classes,trobaràs tot el que necessites pels teus projectes!!