dijous, 25 d’octubre de 2012

Material per fer * TRAPILLO * GANXET O PUNT XXL


Benvinguts ja tenim*TRAP-*ART  a la  botiga. Ganxet*XXL amb la consciència de reutilitzar materials i no generar tant residu. Els nostres productes surten de les restes de fàbriques tèxtils que mitjançant una acurada selecció acaben convertint-se en cabdells de *trapillo per teixir qualsevol tipus de complement.
En la nostra botiga trobaràs el cabdell desitjat d'una qualitat i acabat immillorable per crear totes aquestes idees tan increïbles que té en ment.1 comentari:

 1. CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA

  Un grup de blogaires sobiranistes hem tingut una idea:

  La setmana de l'onze de setembre farem un post sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem) i, en acabar l'escrit posem un enllaç que ens porti al blog següent en la LLISTA.

  Quina llista? Doncs la que es va fent al "blog-mare" de la idea, que és aquest:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  En aquest mateix blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d'arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran "enllaçada" de blogs... és aquí:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

  Cada blog, en acabar el seu escrit, posarà una frase tipus "i la cadena continua aquí" i enllaçarà el blog següent a la llista.

  Ja està, no cal fer res més :-)

  Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència...

  T'hi apuntes? :-))

  ResponElimina


El Racó de les Labors podràs trobar tots els materials necessaris per dur a terme els teus projectes de patchwork,punt de creu,mig punt, puntes al coixí,brodats,costura,mitxa ,ganxet,escrap etc...

Disposem de productes de qualitat i de les millors marques,així com un gran assortiment de robes 100% cotó, kits, patrons,a més de tot tipus d'accessoris per ajudar-te i complementar les teves labors.

Si està inscrit a les nostres classes,trobaràs tot el que necessites pels teus projectes!!